Újévi fogadalmam, jobban figyelek az egészségemre!

Január elsején Ön is megfogadta, hogy ezentúl jobban figyel Önmagára, egészségesebben él, többet mozog és rendszeresen eljár szűrővizsgálatokra?

Nagyon helyes. És mikor megy az első laborvizsgálatra? Kapott beutalót már egy általános egészségügyi szűrésre vagy akár egy szemészeti vizsgálatra a háziorvosától? Hány hét múlva tud menni? Vagy már a háziorvosirendelő várójából visszafordult, mert nem akarta elkapni az influenzát az ott várakozó betegektől?

Esetleg elkezdte böngészni a különböző magánklinikák oldalait, de igazából fogalma sincs, hogy Önnek melyik szűrőcsomagra lenne szüksége? Minden magánintézet másképp fogalmazza meg, mit is nyújt páciensei számára. Gyakran olyan szavakat használnak, melyeket nem pontosan értünk, teljesen tanácstalanul dőlünk hátra a laptopunk mögött.

Sajnos az emberek többsége itt fel is adja, de mi tudunk Önnek segíteni!

Ha magánegészségügyi biztosítása van, akkor nem kell hetekig, hónapokig várnia egy általános felmérésre vagy laborvizsgálatra.

A velünk szerződésben álló orvosok nem kérdőjelezik meg, hogy Önnek valóban szüksége van-e egy vérvételre és állapotfelmérésre ahhoz, hogy egészségesebben éljen, vagy csak egészségesebbnek érezze magát.

A magán egészségbiztosítás egy fix éves összeg fejében nem csak a szűrővizsgálatokat biztosítja Önnek, de a 24 órás telefonos asszisztencia szolgáltatás időpontokat is egyeztet Ön helyett a különböző vizsgálatokra.

A mai magyar társadalombiztosítási rendszerrel szemben a magán egészségügyi szektorban nincs várakozási idő, nincs hálapénz!

Megspóroljuk Önnek a stresszes sorban állást, a felszabaduló időben pedig akár sportolhat, vagy relaxálhat.

A prevenciós szűrővizsgálatok után egyeztetheti szakorvosainkkal az Önnek leginkább megfelelő sportot, diétás tanácsokat és teljes életmódváltást is meg tudnak beszélni, ha erre van szüksége.

A 24 órás telefonos szolgáltatás tud Önnek akkor is segíteni, ha épp egy gyógyszertárat keres, hogy enyhítse izomlázát, vagy beadatná az influenza elleni oltást, de nem tudja, mi ennek a menete.

Hívjon bennünket, hogy kiválasszuk az Ön igényeihez leginkább passzoló magán egészségügyi biztosítást és szolgáltatásait.

Az első lépést már meg is tesszük Ön helyett, hogy egészségtudatosabban kezdje az új évet!