Frontok jönnek- mennek, napok óta rosszul érzi magát a bőrében?

sztetoszkópAz idei tél megviseli a szervezetünket, a többnyire tíz fokos meleget egyik napról a másikra felváltja a havazás, és mintha mi sem történt volna, másnap elolvad a hó, és újra napos, kora tavaszi idő lesz.

Nem csak a hőmérséklet ingadozással, hanem a felettünk átvonuló hideg és meleg frontokkal is meg kell küzdenünk.

Gyakran érezzük úgy reggel, mintha nem is aludtunk volna, kóválygunk egész nap, nem tudunk koncentrálni a munkánkra. Ettől még feszültebbek, stresszesebbek leszünk, és már nem csak a kialvatlanság miatt szorongunk, hanem a munkahelyi feladatoktól is fáj a fejünk.

A frontátvonulások az egészséges szervezetet is megviselik, de ha valamilyen egészségügyi problémánk van, a tünetek komolyabbak is lehetnek.

Az ízületi fájdalmak, porckopások és gyulladások egyre erősebbek lesznek, állandósulhatnak a vérnyomás ingadozások, a mellkasi fájdalmak és a fejfájás is. Szorongás, depresszióra utaló jelek is jelentkezhetnek, de gyomorpanaszokkal is gyakran szembesülünk ilyenkor.

Célszerű, ha frontérzékenység esetén egy teljes orvosi kivizsgálásra jelentkezünk, hogy megtudjuk, hogyan mérsékelhetjük a kellemetlen tüneteket; illetve áll-e valamilyen szervi probléma a túlérzékenység hátterében.

Ha van már magán-egészségbiztosítása, nem kell azon aggódnia hány hétig tart egy ilyen komplett diagnosztikai szűrés.

Az alapvető laborvizsgálatok elvégzése mellett vizelet, széklet és fertőzésvizsgálatra is kap beutalót.

A diagnosztikai szűrés keretében szükség szerint röntgen, ultrahang, EKG-k, érvizsgálatok és szemészeti szűrések is az ön rendelkezésére állnak. A frontérzékenység gyakran okoz időszakos látásproblémákat is.

Mit kell tennie, ha úgy érzi, szükséges egy alapos kivizsgálás?

Csak a magán-egészségbiztosítóhoz tartozó, 24 órában rendelkezésre álló telefonos asszisztens szolgáltatást kell felhívnia, és ők leegyeztetnek minden egyes vizsgálatot.

Az eredmények ismeretében megfelelő kezelést és gyógyszereket kap, így sokkal könnyebben viseli majd a frontátvonulásokat.

Nem kell aggódnia a többhetes várólisták és a hálapénz miatt sem, a magánrendelőkben végzett diagnosztikai vizsgálatok díját a magán egészségiztosító téríti meg a szakorvosok részére.

Kérjen már ma visszahívást, és előzze meg a frontokat!