Magánegészségbiztosítás napi egy cappuccino áráért?

Sokan gondolják azt, hogy a magán egészségbiztosítás csak a nagyon gazdagok kiváltsága, hogy súlyos százezreket kell évente fizetni azért, hogy kiemelt egészségügyi ellátást kapjunk.

A 24 órás asszisztencia, az éves szűrővizsgálatok és az akár VIP kórházi ellátás így csak álomkép marad. Továbbra is járunk a zsúfolt háziorvosi rendelőbe, és kivárjuk a sorunkat a hetekkel később kiírt vizsgálatra, vagy a hónapokkal később elvégzendő műtétre.

Pedig ha ajánlatot kérnénk egy biztosítási alkusztól, nagyon meglepő számokkal találnánk szembe magunkat.

Az éves magánbiztosítás felnőttek részére akár már napi 150 Ft-tól elérhető, ebben labor-, diagnosztikai vizsgálatok és járóbeteg szakellátás is szerepel.

Kortól függően akár már napi egy espresso vagy tejeskávé árából kényelmesebbé tehetjük egészségügyi helyzetünket.

Ha bármilyen problémát észlelünk magunkon, hívhatjuk a 24 órában rendelkezésre álló call centert, akik azonnal segítenek nekünk. Ha kell, időpontot is foglalnak egy vizsgálatra. Ha a diagnózis után az adott orvosi véleményt szeretnénk megerősíteni, lehetőségünk van második szakorvosi konzultációra is.

Ha a gyermekünk biztosítását nézzük, akkor neki napi egy Túró Rudi árát kell megspórolnunk. Már napi 82 Ft-ból megkímélhetjük őt az állami egészségügy hosszú tortúrájától, legyen szó csak egy megfázásról vagy egy iskolai balesetről. Ki akar a gyermekével hosszú órákig várakozni egy kórházi folyosón vagy orvosi váróban, ha nem is olyan drága a kiemelt szolgáltatás?

Megéri számolni és átgondolni a biztosítási alkusztól kapott magánegészségbiztosítási ajánlatot.

Ha összeadjuk azt a munkából kiesett időt, amit az állami várótermekben töltünk, már nem is tűnik olyan soknak a napi 150 Ft-os plusz kiadás.

Nem kell egy betegség esetén különböző beutalókkal különböző helyen levő szakrendelőkbe menni, ott a parkoló automatához szaladgálni, és abba szórni az aprót, mert az asszisztens szolgáltatás minden vizsgálati időpontot és helyszínt a lehető legoptimálisabban szervez le nekünk. Nem kell hálapénzt sem adni a szakorvosnak, a vizsgálatért a biztosító fizet a magánegészségbiztosításunk terhére.

Számolja? Összeadta?

Kérje személyre szabott ajánlatát!