Ha a kocsijára köt casco biztosítást, önmagától miért sajnálja?

Az új autónkra általában kötünk casco biztosítást, így a nagy értékű gépjárművünk baleset, tűz vagy lopás esetén is úgymond jó kezekben van, de legalább nagymértékben enyhítik a kárunkat. Egy nagyobb balesetnél nem mindegy, hogy nekünk kell a szervizelést és a papírozást intézni, vagy ezt átveszi tőlünk a biztosító.

Az önrészen felüli kárt megtérítik helyettünk, bonyolítják a javítási munkákat, nekünk már csak a megjavított autót kell elhoznunk a szervizből.

Ha csak kötelező biztosításunk van az autóra, ilyen ügyekben nem segít nekünk egy biztosító sem.

Ugyanez igaz a társadalombiztosításra.

Ha nem rendelkezünk plusz magán egészségbiztosítással, akkor egy sérülés vagy betegség esetén minden telefont, minden beutalót nekünk kell elintézni.

A saját életünk és egészségünk nem ér annyit, mint a drága autónk? Ha azt féltjük, és plusz biztosítást kötünk rá, akkor magunkra ezt miért nem tesszük meg?

Ha mi elcsúszunk a jeges járdán, még akkor is hosszú órákat várhatunk a baleseti ügyeleten, ha mentő visz be bennünket. De ha csak az esés utáni másnap érezzük, hogy nagyobb a baj, és nem elég valami lóbalzsammal kenegetni a ficamunkat, akkor igazi tortúra vár ránk.

Bezzeg, ha a csúszós úton koccanunk az autóval, azt a casco biztosítás miatt azonnal szervizbe tudjuk vitetni!

Nézzük, hogy juthat Ön is kiemelt gyorsaságú és színvonalú orvosi ellátáshoz! A társadalombiztosításon felül lehetőségünk van a biztosítók magán-egészségbiztosításai közül kiválasztani a nekünk leginkább megfelelőt.

Ha kell, betegszállítót is küldenek értünk, és leegyeztetik a vizsgálati időpontokat is helyettünk. Nem kell hosszú órákat várni az ügyeleti röntgenre és orvosra, sőt, még hálapénzes borítékot sem kell szorongatnunk a gyorsabb ellátásért, hiszen ez a szolgáltatás a biztosításunk terhére jár nekünk.

Kérjen ajánlatot még ma, és kösse meg a magán-egészségbiztosítását!