Uborkaszezon, nyáron még akkor sem megy orvoshoz, ha becsípődött a dereka?

Az általános orvosi és kórházi ellátás egész évben döcög, a nyári időszakban még lassabb a rendszer, jobb elkerülni a rendelőket. Elvileg a betegellátás zavartalan, de a szabadságok miatt még hosszabb várólistára és még több várakozásra számíthatunk.

A meleg, légkondi nélküli várók, rendelők és kórtermek pedig még a szokásosnál is feszültebbé, morcosabbá teszik mind a beteget, mind az egészségügyi személyzetet.

De mit tegyünk akkor, ha például a nyaralás alatt a bőrönd cipelésekor becsípődött a derekunk?

És még csak nem is a lakóhelyünkön vagyunk, hanem a Balatonnál vagy a Tisza-tónál? Ahol nem ismerünk senkit, fogalmunk sincs, mennyi hálapénzt kell adni egy vizsgálatért, vagy van-e valami helyi trükk, amivel gyorsabban sorra kerülhetünk az állami ellátórendszerben.

Interneten ki tudunk nézni valamilyen magánrendelést már a vidéki városokban is, ezeknek a minősége és az ára is a fővárosi intézetekkel egyenértékű. Itt gyorsan ellátnak bennünket, a rendelő és a váró is légkondival felszerelt, mosolygós, udvarias az orvos és az asszisztensek is, de a kifizetett rendelési díj miatt a nyaralás további részén spórolnunk kell.

Mit tegyünk, ha nem akarunk vagyonokat fizetni a magánorvosoknak, de az állami ellátás sorban állós, várólistás rendszerét is el akarjuk kerülni?

A magán egészségbiztosítás tökéletes megoldás!

A fenti, derékfájós eset a magán egészségbiztosítással rendelkező ügyfél esetében a következően alakul:

Miután becsípődött a dereka, felhívja a 24 órában rendelkezésére álló telefonos asszisztens szolgáltatást, akik a helyileg legközelebb eső magánrendelőbe már le is egyeztetik neki a vizsgálati időpontot. A magánrendelőben nem kell a szolgáltatásért fizetni, ezt a biztosító bonyolítja a szolgáltatóval.

A havi biztosítási díj befizetése mellett ez az ügyfélnek már nem kerül semmibe, nem kell a pihenés alatt a gombóc fagyik árát számolgatni, mert nem került plusz költségbe ez a rossz mozdulat a pakolásnál.

A magán egészségbiztosítás összege napi szintre lebontva egy-két gombóc fagyi ára, érdemes elgondolkodni, és egész évre bebiztosítani magunkat!

Kérjen személyre szabott ajánlatot alkusz cégünktől!