Rólunk

Cégünk 2014 év közepén alakult, független biztosításközvetítő vállalkozásként. Országos hatáskörrel, budapesti és soproni irodánkban magánszemélyek, vállalatok, szakmai szövetségek és közintézmények számára kínálunk egyedi, személyre szabott biztosítási és finanszírozási megoldásokat. Az alapítók több mint 20 éves szakmai múlttal rendelkeznek, amelyet piacvezető biztosítók munkatársaiként szereztek meg.

Adataink

AJD Alkusz Kft.
Székhely: 1065 Budapest, Révay u. 10.
Cégjegyzékszám: 01 09 199515
Adószám: 24998185-2-42
MNB engedély száma: EN-II-185/2014.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-110164/2016

Jelenleg egy olyan dinamikusan fejlődő vállalkozás vagyunk, amely egyre bővülő szolgáltatási körrel áll megbízói rendelkezésére, évről évre kétszeresére nő a bennünket megkereső, szakmai tudásunkban bízó partnereink szerződéseinek száma.

Alapelvünk, hogy az ügyfélkapcsolat akkor kezdődik, amikor elkezdünk beszélgetni azokról az eseményekről, amelyek ügyfeleink életét, cégük működését negatívan befolyásolhatják. Folyamatosan nyomon követjük a szerződéseik sorsát, tartalmukat aktualizáljuk, felhívjuk a figyelmet az esetleges díjrendezettségi hiányokra, kár esetén a kárbejelentés, kárügyintézés teljes folyamatát felügyeljük. Legfontosabb értékeink az ügyfélközpontúság és a szolgáltatásorientáltság. Legfőbb célunk és küldetésünk, hogy ügyfeleink számára minden élethelyzetben a legbiztonságosabb, leghatékonyabb és legköltséghatékonyabb megoldást tudjuk nyújtani.

Hosszútávú, akár generációk életén átívelő tartós ügyfélkapcsolatok kiépítésére törekszünk. Célunk, hogy a „független biztosítási szolgáltatás” valóban független biztosítási szolgáltatást jelentsen. Ezért egyetlen dolog van, amitől nem lehetünk sosem függetlenek: ügyfeleink érdeke.