Ha a nyaralására köt extra biztosítást, a hétköznapokra miért nem?

A nyári nyaralásokra egyre többen kötnek utasbiztosítást, hiszen egy külföldi utazás során enélkül még egy egyszerű torokfájás vagy medúzacsípés is súlyos tízezrekbe kerülhet.

Ha felelősségteljes nyaralók vagyunk, akkor úti célunk és tervezett szabadidős tevékenységeink alapján választjuk ki a nekünk és családunknak szükséges biztosítási csomagot, hogy baj esetén a lehető leggyorsabb ellátásban részesüljünk, ne kelljen várakoznunk, és a beavatkozásért extra költséget fizetnünk.

Mi lenne, ha ez az itthoni hétköznapokban is így lenne?

Ha egy megfázás vagy hirtelen betegség esetén nem kellene sem a háziorvosi rendelőben órákat várnia, sem a magánrendeléseken extra tízezreket költenie a gyógyulásra?

Ha magánegészség biztosítással rendelkezik, akkor ez teljesen egyértelmű.

Az éves biztosítási díj fejében Önnek nem kell extra költségekkel számolnia, és biztos lehet abban, hogy a lehető leggyorsabb és legjobb egészségügyi ellátást kapja.

Ahogy az utasbiztosítások esetében, itt is több csomag közül választhatja ki az Ön számára leginkább megfelelőt.

Biztosítási alkuszunk a hazai piacon található összes biztosító ajánlatát jól ismeri, az Ön igényei, életkora, életmódja alapján választja ki a legjobb megoldást Önnek.

Mindezt extra költség nélkül! Önnek elég csak egy személlyel egyeztetnie, nem kell minden biztosító társasághoz külön-külön elmennie, vagy hosszas telefonbeszélgetéseket folytatnia, hogy össze tudja hasonlítani az ajánlatokat.

Ahogy nyaraláskor is más biztosítást köt egy tandemugró, mint egy átlagos strandoló, a magán egészségbiztosítások között is vannak különbségek.

A magán egészségbiztosítás megkötése után egy 24 órában rendelkezésre álló telefonos ügyfélszolgálat segít Önnek probléma esetén. Bármikor hívhatja őket, és biztos lehet abban, hogy a legjobb szakorvosokhoz kerül felmerülő panaszaival.

Nem kell többet a zsúfolt rendelőkben várakoznia, nem lesz szükség hálapénzes borítékra és protekcióra sem, hogy egy-egy vizsgálatra hamarabb sorra kerüljön!

A biztosításokhoz egy alap diagnosztikai szűrőcsomag is tartozik, ami azt jelenti, hogy évente nyomon kísérik az Ön állapotát, akkor is, ha nincs felmerülő problémája vagy betegsége.

Ne csak a nyaraláson, a hétköznapokban is használja ki ezeket az előnyöket!

Nyári utasbiztosítása megkötésekor kérjen ajánlatot a magán egészségbiztosítási lehetőségekre is!