Költse inkább nyaralásra a hálapénzt!

Mennyit költ magánorvosra vagy hálapénzre egy évben? Nem lenne jobb a nyaralásra félretenni ezt az összeget?

A portfolio.hu kutatása szerint a magánorvosi rendelők árai az elmúlt évben 20%-kal növekedtek, miközben egyre nagyobb irántuk a kereslet.

Egy átlagos beteg többnyire magánrendelőbe megy ortopéd, nőgyógyászati, bőrgyógyászati és gasztroentrológiai vizsgálatra, de szemészeti és fogorvosi vizsgálatok és beavatkozások miatt is inkább a magán intézeteket választjuk.

Egy-egy vizsgálat 10-20 ezer Ft körül mozog, ha már labor eredményekre, ultrahangra vagy egyéb képalkotó diagnosztikára van szükségünk, az összeg akár százezres tétel is lehet.

Ha állami rendelésen akarjuk ezeket a vizsgálatokat elintézni, akkor pedig a hálapénzes borítékba teszünk 10-50-100 ezer Ft-ot, hogy gyorsabban sorra kerüljünk, hogy nem kelljen heteket vagy hónapokat várni a vizsgálatra.

Hogy tudná ennek az összegnek egy részét megspórolni és nyaralásra költeni, miközben nem mond le a magánrendelésről és a legjobb szakorvosokról?

Magán egészségbiztosítással egy éves fix összeg befizetésén túl nem kell a vizsgálatokért, sőt, a műtéti beavatkozásokért sem külön fizetnie.

A biztosítása terhére a magán egészségbiztosító bonyolít minden költséget az egészségügyi szolgáltatóval. Az Ön rendelkezésére áll egy 24 órás telefonos asszisztencia, akik segítenek időpontot egyeztetni az éves szűrővizsgálatokra, és természetesen rendelkezésre állnak, ha beteg lesz.

A magán egészség biztosítók ügyfelei nem kerülnek várólistákra, nem kell hálapénzt fizetni, sőt, az egyes magánrendeléseken sem fizetnek.

Kiszámíthatóvá válik számukra az éves összeg, amit orvosokra költenek. Ez az éves díj lényegesen kevesebb lesz, mint amit általában az egészségére, betegségére el szoktak költeni.

Így a különbözetet már az év elején félretehetik a nyaralásra!

Alkuszunk segít Önnek a hazai magán egészségbiztosítók szolgáltatásai közül kiválasztani a legoptimálisabb megoldást. Nem kell körbetelefonálnia és körbejárni a biztosítókat, elég csak egy időpontot kérnie, és minden kérdésére választ kap.

Szolgáltatásunk díjmentes, és a biztosítási díj is ugyanaz, mintha közvetlenül az adott biztosítóval szerződne. Időt és pénzt spórolhat, ha megköti a magán egészségbiztosítást. Így nyáron többet tud pihenni, és a nyaralás alatt bátrabban költekezhet!