Biztosítások

További információkért kattintson az Önt érdeklő biztosításra!

+ Gépjármű kötelező felelősségbiztosítás
A 2009. évi LXII. törvény alapján minden magyarországi telephelyű gépjármű forgalmi engedélyben bejegyzett üzemben tartója köteles a gépjármű üzemeltetésre felelősség biztosítást kötni. A biztosítás díja függ a gépjármű fajtájától, teljesítményétől, teherbírásától, illetve a szerződő életkorától, lakhelyétől, és az eddigi kárelőzményektől.
Ha egy üzembentartó öt gépjárműnél többet üzemeltet, érdemes flottaszerződést kötnie egy biztosítónál. Ez esetben időszakonként egy díjbekérőt kap az összes autóra a biztosítótól, ezzel egyszerűsödik az ügyvitel és a díj is jelentősen csökken.
Amennyiben gépjárművet vásárol, biztosítójától megkapta a következő évre szóló díj értesítőjét vagy ötnél több autót üzemeltet és érdekli, mennyivel lehetne egyszerűbben és olcsóbban KGFB biztosítást kötni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!
+ Lakásbiztosítás
A lakásbiztosítás saját tulajdonú családi házra, lakásra, vagy bérleményre köthető vagyonbiztosítás, amely elemi károk (pl: tűz, árvíz, vihar, csőtörés.), ill. egyéb kiegészítő kockázatok (rablás, vandalizmus, üvegtörés) elleni védelmet biztosít. 14 biztosító lakásbiztosításait tudjuk összehasonlítani, kezelni, így biztos megtaláljuk az Önnek megfelelő variációt és természetesen üdülőjének, nyaralójának biztosítási védelmét is össze tudjuk állítani.
+ Életbiztosítás
Köznapi értelemben az életbiztosítás a biztosított életében bekövetkező eseményekhez, elsősorban halálhoz, vagy a szerződésben meghatározott más eseményhez (életkor elérése, házasságkötés, gyermekszülés, nyugdíjazás stb.) kapcsolódik. Életbiztosítás esetén a biztosító nem a bekövetkezett kár nagyságát, hanem a szerződésben meghatározott összeget fizeti ki, hiszen a biztosítási esemény (élethelyzet) okozta kár általában pénzben nem fejezhető ki. Mindenki számára egyedi megoldást javaslunk, keressen bennünket!
+ Nyugdíjbiztosítás
A nyugdíjbiztosítás ma a legnépszerűbb biztosítási termékek egyike, hiszen a befizetett díj 20%-nak megfelelő, de maximum 130.000 Ft adójóváírást is elérhetünk. Ez az adójóváírást nem a bankszámlánkon, hanem a nyugdíjbiztosítási szerződésünkön jelenik meg. Ezek a biztosítási szerződések jogszabály szerint csak és kizárólag három szolgáltatást nyújthatnak. Első sorban egy lejárati szolgáltatást, melyet akkor vehetünk igénybe, ha elértük az öregségi nyugdíjkorhatárt. Ezen kívül rendelkeznek egy haláleseti szolgáltatással, és akkor is nyújtanak térítést, ha legalább 40%-os egészségkárosodást szenvedünk. A nyugdíjszolgáltatás kétféle módon történhet: járadék vagy egyösszegű szolgáltatás formájában. Az egyösszegű szolgáltatás feltétele, hogy a szerződés kezdete és a nyugdíjkorhatár elérése kötött legalább 10 év elteljen.
+ Vállalati vagyonbiztosítás
A vállalkozások működését veszélyeztető, rendkívüli helyzetek, nehezen tervezhető (pl. természeti) kockázatok kezelésre ajánljuk az egyedi igényeknek megfelelően is összeállítható vagyonbiztosításokat. Biztosíthatók a cég tulajdonában vagy használatában levő épületek, építmények a berendezések, készletek és egyéb vagyontárgyak. Találunk megoldást speciális igényeire, keressen bennünket bizalommal.
+ Gépbiztosítások
A mobiltelefonoktól a laptopokon, kozmetikai gépeken, ipari termelő- és építőgépek teljes körű, mindenre kiterjedő biztosítási fedezete. Mit jelent a minden? Gépek, berendezések, eszközök külső, vagy belső sérülései, mint például elemi károk, gondatlanság, törés, repedés, leejtés, stb. során bekövetkezhetnek.
+ Fuvarozói- és szállítmánybiztosítások
Ezeknek a biztosításoknak alapvetően két fajtája létezik. Az egyik felelősségbiztosítás, amely a fuvarozó által az ún. „árutulajdonosnak” okozott károkra nyújt fedezetet, a másik fajta klasszikus vagyonbiztosítás, amelyet az „árutulajdonos” köt az árujára. Minden nemzetközi és belföldi viszonylatban szállított áruféleség biztosítható, függetlenül annak fuvarozási módjától és a szállítási útvonalától.
+ Utasbiztosítás
Az utasbiztosítás olyan speciális biztosítási forma, amely kifejezetten utazások, kirándulások, nyaralások során nyújt biztosítási védelmet az utasbiztosítást kötő biztosított számára. A leggyakoribb biztosítási esemény utasbiztosítás esetén a csomagok elvesztése, a biztosított balesete, az autós asszisztencia, vagy épp a biztosított halála. Ezek az események az ismert környezetben is sok nehézséget okoznak, de különösen kellemetlenek lehetnek idegen nyelvi környezetben, nem beszélve a gyakran irreálisnak tűnő költségekről! Az utasbiztosítás erre is fedezetet nyújt!
+ CASCO biztosítás
Egy általános CASCO biztosítás fedezetet nyújt a jármű töréskáraira (akár sajáthibás balesetről, akár ismeretlen általi károkozásról legyen szó), elemi és tűzkárokra, az egész jármű vagy alkatrészeinek ellopására, de kiegészítőként akár tartalmazhat poggyász-, extratartozék- és balesetbiztosítást, vagy kölcsöngépjármű szolgáltatást is.
A teljes körű CASCO-k mellett ma már elérhetők az ún. rész-CASCO szerződések is, amelyek vagy csak a töréskárra, vagy csak a lopáskárra vonatkoznak, de létezik idősebb használt autó CASCO is, amely alacsonyabb szolgáltatási szinttel, de kedvezőbb díjjal köthető.
+ Társasházbiztosítás
Társasházak, lakóparkok, lakásszövetkezetek számára az épület egészére szóló biztosítás. Védelme az épület magántulajdonban lévő, közös vagy bérbe adott területeire egyaránt kiterjed. A lakóközösség egésze számára hasznos elemekkel bővíthető, így a lakókörnyezet széles körben biztosítható a pincétől a padlásig, a felvonón keresztül a napkollektorig.
+ Egészség- és balesetbiztosítás
Gondolt Ön már arra, hogy mi minden kerül veszélybe egy baleset vagy egy betegség következményeként?
Egy ilyen időszakban nem csak a jövedelem közvetlen kiesését kell valamilyen formában pótolni, hanem számos többletkiadás is keletkezhet.
Az egészségünk megőrzése életünk és családunk minőségének fenntartását, keresetképességünk védelmét is jelenti. Egy megfelelő térítési összegű biztosítással könnyedén le tudja vetni a balesetből vagy betegségből eredő anyagi terheket a válláról.
Egy ilyen biztosítás Magyarországon ma már éves szinten néhány ezer forinttól elérhető.
Vállalkozások számára a dolgozók biztosítása adó- és járulékmentes juttatás, a biztosítás teljes díja költségként elszámolható. A biztosítás keretében elérhető minden pénzbeli kifizetés a törvényi limitéig adómentes.
+ Egészségfinanszírozó biztosítások
Szeretne gyors, szakszerű és minőségi egészségügyi ellátást várólisták és hálapénz nélkül? Ma Magyarországon a legjobb orvosokhoz, a legmodernebb gyógyító gépekhez való hozzáférés sajnos korlátozott, de egy jól megválasztott egészségbiztosítás megoldást jelent. Ezen a területen is több biztosítóval dolgozunk együtt, igény szerint az egészen egyszerű szolgáltatásoktól kezdve az Európai Unióban választható magánorvosi, magánkórházi biztosításokig tudunk megoldást ajánlani. Amennyiben szeretné, hogy akár korlátlanul rendelkezésére álljanak minőségi szakrendelések, ne kelljen várakoznia egy-egy diagnosztikai vizsgálatra, ráadásul gyors és minőségi ellátásban részesüljön, keressen bennünket! Segítünk, hogy megőrizze egészségét, illetve megelőzze a betegségek kialakulását, így egészségesebb és aktívabb életet éljen!
+ Felelősségbiztosítások
Egy vállalkozás tevékenysége során pusztán a működésével akaratlanul is okozhat másoknak károkat. Az így felmerülő kártérítési költségek váratlan és komoly anyagi terhet jelenthetnek. Általános felelősségbiztosításunk védelmet nyújt a véletlenül elkövetett károkozás anyagi következményei ellen.
+ Építésszerelés-biztosítás
Az építés-szerelés biztosítás építőipari kivitelezések teljes körű vagyonbiztosítása, mely rendszerint felelősségbiztosítási fedezettel egészül ki. Megfelelő biztosítási szerződés esetén a fedezet védelmet nyújt a beruházó, a kivitelező, a kivitelezőnek az alvállalkozói, a szomszédos ingatlanok tulajdonosai és minden szerződésen kívüli harmadik személy részére. A biztosítás saját és külső kivitelező által végzett építésekre egyaránt megköthető.
+ Speciális biztosítások
Bármire, ami ügyfeleinkben felmerül, keresünk biztosítási fedezetet partnereinknél; pl.:
extrém sportok,
légi járművek,
film forgatások,
üzemszünet,
orvosok, sportolók, művészek különböző testrészei

Kérdése van? Küldje el nevét és telefonszámát, visszahívjuk!