EKG

Vigyetek ki innen!

Ezt a kétségbeesett kiáltást ügyfelünktől kaptuk, aki egyébként egészségbiztosításunk alapján magánrendelőben oldja meg problémáit de egy baleset miatt állami kórházban találta magát.

Manapság egyre jobban terjed az egészségtudatos gondolkodás, egyre többen vigyáztok magatokra, egészségesen étkeztek, sportoltok, tudatosan tervezitek életmódotokat.

Sokatoknak fontos a biztonság is, hogy bármi történjen veletek, mindig gyors és magas színvonalú segítségre számíthassatok.
Egyre több barátom, ismerősöm kerül abba a helyzetbe, hogy egy-egy képalkotó vizsgálatra (CT, MR, PET, sőt, ma már az ultrahang esetén is) csak hosszú hónapok múlva kap időpontot, mert ma Magyarországon a legjobb orvosokhoz, a legmodernebb gyógyító gépekhez való hozzáférés sajnos korlátozott.

Egy jól megválasztott egészségbiztosítás erre a problémára megoldást jelent.

Mi arra vállalkoztunk, hogy ügyfeleink számára útlevelet adjunk a legfejlettebb hazai vagy európai magán egészségügyi ellátáshoz.

Ezen a területen több biztosítóval dolgozunk együtt, igény szerint az egészen egyszerű szolgáltatásoktól kezdve az UNIÓ területén választható magánorvosi, magánkórházi biztosításokig tudunk megoldást ajánlani. Nálunk a legjobb egészségbiztosítások szolgáltatási csomagjai között válogathatsz, ahogy igényeid és pénztárcád szerint számodra a legkedvezőbb …