Flottamenedzsment

Flottamenedzsment avagy az autónyájunk terelgetésének művészete

Flotta-menedzsment avagy az autónyájunk terelgetésének művészete

 

Ismerős?  Fejlődik a vállalkozás, gyűlnek az autók a cég parkolójában és szépen nőnek az adminisztrációs terhek valaki asztalán,  jönnek a gondok meg a biztosítási számlák és az összetört autók szervízszámlái. Az azonosíthatatlan casco önrész költségek, esetleg  a parkolási és egyéb közlekedési bírságok csekkjei. Netalántán az okmányirodai végzések a forgalomból kivont autókról mert nem jött meg minden csekk attól a fránya biztosítótól vagy elkeveredett valahol.

Ügyfeleink egyre többször fordulnak hozzánk azokkal a problémákkal amelyet cégük egyre növekvő gépjárműparkjának komplex kezelése jelent.

Melyek ezek a problémák?

Az autók biztosítási számlái különböző időpontban érkeznek, ha megérkeznek egyáltalán.

Karambol esetén nem tudják a károkat kontrollálni, lassú és áttekinthetetlen a gépjármű javíttatás, a kár megtéríttetése.

Parkolási-, közlekedési bírságok sorozata terheli a cég költségvetését.

Az autópark növekedésének pénzügyi háttere nem kidolgozott.

Mit gondol, meg lehet oldani a fenti problémákat?

Természetesen !

Kidolgozunk az Ön cégére illeszkedő specifikus  „Gépjármű-üzemeltetési szabályzat”-ot amelyben rögzítjük, hogy a cégautók használóit milyen kötelezettségek terhelik a gépjármű üzemeltetése során.

A különböző finanszírozási, tartósbérleti, pályázati konstrukciók összehasonlításával közösen átgondoljuk gépjárműpark beszerzésének és üzemeltetésének pénzügyi, ügyviteli hátterét.

Egységesítjük a gépjármű biztosításokat, hogy alacsonyabb díjért, egyszerre  jöjjön meg az összes autó GFB és Casco számlája, követjük az adás-vételek elszámolásait, a biztosítói igazolásokat beszerezzük Ön helyett.

Kárrendezési folyamatait végig kísérjük, a balesettől  kezdve az utolsó elszámolásig.

Cégünk évtizedes tapasztalattal rendelkező tanácsadói költségmentesen segítenek a fentiek kidolgozásában és a rendszer üzemeltetésében, keressen bennünket!