Ne akkor menjen kórházba, ha már viszik!

Ma Magyarországon az emberek egészségi állapota nagyon rossz. Nem figyelünk oda magunkra, nem járunk szűrővizsgálatokra, orvoshoz csak akkor megyünk, amikor már nagy a baj.

Nem szánunk időt a rossz közérzetre, a kisebb fájdalmakra akkor, amikor még könnyen lehetne segíteni.

Az orvosi vizsgálatokra sokat kell várni, a háziorvos nem ért hozzá, legyintünk, és a munkahelyen sem örülnek, ha vizsgálatok miatt szabadnapot kérünk vagy táppénzre megyünk. Aztán ha nagy a baj, akkor a sürgősségin találjuk magunkat, amiről tudjuk, nem gyorsasági osztály; akár órákig a hordágyon feküdhetünk, míg orvos elé kerülünk.

Lehetne ezt másképp?

Igen.

Ha valaki rendelkezik magánegészség biztosítással, akkor évente részt vehet egy komplett szűrővizsgálaton.

Milyen vizsgálatokra lenne szükségünk minden évben?

Vérvétel, vizelet és székletvizsgálat, anyajegy diagnosztika, hallás és látás vizsgálat, allergia tesztek, EKG, a nőknek nőgyógyászati citológia vizsgálat, mammográfia, a férfiaknak prosztata szűrés; melyek az egészséges emberek számára is fontosak.

Ha minden évben részt veszünk egy komplett szűrésen, látjuk szervezetünk változását, aktuális képét, és már egy kisebb változás esetén is kérhetünk további vizsgálatot, hogy megelőzzük a nagyobb bajt.

Mennyivel egyszerűbb, mint hordágyon eljutni az orvosig!

Magán egészségbiztosítással rendelkezve évente jogosultak lehetünk egy komplett diagnosztikai szűrésre.

Ennek időpontját egy 24 órában rendelkezésünkre álló telefonos asszisztens szolgáltatás egyezteti le helyettünk, nekünk csak el kell menni egy magánrendelőbe. Nem kell órákig várakozni, kellemes, nyugodt a légkör, és a szűrés eredményének ismeretében akár további kezelésekre vagy műtétre is kapunk időpontot.

Ha egy betegséget idejében felismernek, nagyobb eséllyel gyógyítható!

Nem kell fehér borítékba dugdosni a pénzünket sem, hogy biztosan időben kerüljünk a következő vizsgálatra vagy akár a műtőbe, hiszen a vizsgálatok és a beavatkozások anyagi részét a biztosító intézi az egészségügyi szolgáltatóval.

 

Ha minden évben részt veszünk egy alapos szűrővizsgálaton, könnyen észrevehető egy kialakuló betegség, és ha baj van, nekünk csak a gyógyulásra kell koncentrálni!

Kérjen további információt és személyre szabott ajánlatot még ma a különböző magán egészségbiztosításokról!