Elsőbbségem lesz egy baleset esetén a sürgősségi osztályon?

Gyakori ez a kérdés, melyet leendő ügyfeleink tesznek fel nekünk biztosítás kötés előtt.

A magán egészségbiztosítás alapvetően gyorsasági és nem kifejezetten sürgősségi esetekben segít.

Vagyis egy közlekedési balesetnél nem kapunk megkülönböztetést, ha a sürgősségi osztályra visz bennünket a mentő.

De ha a biztosítási időszakunk alatt bármilyen súlyos betegséget diagnosztizálnak rajtunk, nem kell a várólisták miatt hónapokig idegeskednünk egy újabb diagnózis vagy beavatkozás miatt.

Nézzünk egy konkrét esetet.

Ha rendelkezünk megfelelő magán egészségbiztosítással, és ebben az időszakban derül ki, hogy daganatunk van, akkor azonnal egy komplett orvosi csapat áll rendelkezésünkre.

Az első diagnózis felállítása után néhány napon belül lehetőségünk van úgynevezett másodlagos orvosi szakvélemény kérésére is, melyet az ország legjobb onkológusai állítanak ki.

Mivel egy ilyen súlyos betegség traumaként hat nem csak a betegre, de annak családjára is, a diagnózis megállapítása után pszichológusi tanácsadást, segítséget kapnak a hozzátartozók is.

A kezelések során a hagyományos TB által nem támogatott gyógyszerekre, beavatkozásokra is jogosultságot kap az, aki megfelelő magán egészségbiztosítással rendelkezik.

Egyes biztosítási csomagok lehetővé teszik, hogy a beteg nem csak Magyarországon, de Európán belül bárhol igénybe vegye az adott szakterület legjobb hírű orvosait. Ebben az esetben a külföldön alkalmazott legújabb terápiát, és a nálunk nem elérhető gyógyszeres kezelést is téríti a biztosító.

Mindezt rövid várakozási idővel, a lehető legkevesebb stresszel szervezi le helyettünk a 24 órában rendelkezésre álló telefonos ügyfélszolgálat.

Sajnos a daganatos megbetegedések nagy része hosszú ideig tünetmentes, korai szakaszban való felismerésük életet menthet.

Ezért is biztosítják a magán egészségbiztosítók ügyfeleik részére az évenkénti teljes diagnosztikai és labor vizsgálatokat. Ez alapján nyomon követhető a szervezetünk működése, a korábbi értékek eltérése esetén azonnal további vizsgálatokra és beavatkozásokra vagyunk jogosultak.

Ha műtétre kerül sor, a legjobban felszerelt magánkórházakban vehetjük azt igénybe, ahol VIP szobákban hálapénz nélkül is maximálisan felkészült és kedves ápoló személyzet segíti a gyógyulást.

Ha Önnek is fontos, hogy egészsége jó kezekben legyen, kérje személyre szabott ajánlatát!