A korodhoz képest jól nézel ki!

Hallotta már ezt a mondatot? És büszkének érzi magát ilyenkor, vagy hirtelen megijed, hogy is van ez? Mit jelent a korodhoz képest?

A jól nézel ki bíztató, de ez a kor, az évek múlása azért csak ott motoszkál bennünk.

És rájövünk, hogy öregszünk. Igen, akkor is, ha rendszeresen sportolunk, ha lefutjuk a Sziget-kört, ha úszunk, evezünk, biciklizünk, talán még sziklát is mászunk.

40 éves kor felett egyre gyakrabban érezzük, hogy lassabban, nehezebben teljesítjük ugyanazt, mint 5-10 éve.

Ha fiatalabbakkal edzünk, sportolunk, néha minden méltóságunkat össze kell szedni, hogy az öltözőben ne rogyjunk össze. Mert bizony lassulunk, az ízületeink sem a régiek. Egy-egy húzódás, rándulás is lassabban gyógyul, mint eddig. Pedig nem vagyunk betegek, csak egyre több napot éltünk.

A nehezen induló reggeleken el is határozzuk, hogy itt az ideje egy korosztályunknak megfelelő egészségügyi szűrésnek, de aztán rohanunk tovább, kinek van ideje napokig ücsörögni a különböző rendelőkben. Amúgy is, a kórháznak, orvosnak már a gondolatától is rosszul leszünk. Nem vagyunk mi öregek és betegek.

Ha lenne egy gyors, lendületesebb megoldás, eljárna a szűrővizsgálatokra?

Minden bizonnyal igen, hiszen ezt a mostani lendületet szeretné még hosszú évekig megőrizni önmagában. Ha egy betegséget időben felismernek a szűréssel, könnyebben és gyorsabban gyógyítható. Ha évről-évre teljes diagnosztikai képet kap szervezetéről, érteni fogja, miképp terhelheti azt, mit kell erősítenie, hogy korábbi életvitelén ne kelljen változtatni.

A magán egészségbiztosítással rendelkező ügyfelek részére ezeknek a diagnosztikai szűréseknek az időpontját és helyszínét egy 24 órában rendelkezésre álló telefonos asszisztens szolgálat egyezteti le Ön helyett. Modern szakrendelők, tapasztalt, de lendületes szakorvosok segítik, hogy formában maradhasson 40-45-50 év felett is.

Nem kell hetekig várnia a kezében egy orvosi beutalóval, nincs várólista és sorban állás.

Nem kell a vizsgálatokért külön-külön fizetni, mert ezt a biztosításának terhére a magán egészségbiztosító intézi az egészségügyi szolgáltatóval.

Minden gyorsan halad, ahogy Ön szereti, a vizsgálatok után marad ideje még egy Sziget-körre is.