Soron kívüli egészségügyi ellátás, még hálapénzt sem kell fizetnie!

Ezt a mondatot olvasva a legtöbben ma Magyarországon csak legyintenek, hogy ilyen biztosan nem létezik, hiszen még a súlyosan kitömött fehér borítékokkal is hosszú hetekig kell várni egy-egy orvosi beavatkozásra.

Igen, ha csak a kötelező TB-vel rendelkezünk. De már hazánkban is elérhetők azok a magán egészségbiztosítások, melyek lehetővé teszik számunkra, hogy hálapénz és várólisták nélkül részesüljünk a legmagasabb szintű szakorvosi ellátásban.

Hogy működik ez?

A biztosítás megkötése után egy komplett magánorvosi hálózat áll rendelkezésünke, akik az évi diagnosztikai szűréseken túl egy-egy betegség, műtét esetén is szinte azonnal ellátnak bennünket. Probléma esetén egy 24 órás telefonos asszisztens szolgálat segít leegyeztetni a szükséges vizsgálati időpontokat a legkorszerűbben felszerelt rendelőkben.

Itt már nem kell külön vizsgálati díjat fizetnünk, és sem hálapénzt, sem ajándékcsomagot nem kell vinnünk, hogy gyorsabban sorra kerüljünk. A kezelések anyagi háttérét a magán egészségbiztosító bonyolítja a szakorvosi szolgáltatókkal.

Mi a magán egészségbiztosításunk terhére igénybe vehetjük akár a VIP betegszobát vagy a háziápoló szolgálatot is.

Egy betegség esetén sokkal rövidebb táppénzre, gyógyulási időre van szükség, hiszen már a kezdeti stádiumban eljutunk a műtőbe vagy egyéb kezelésekre. Nincs komplikáció a várakozási időszak alatt, nincsenek várólisták, így szinte azonnal elvégzik a szükséges beavatkozásokat.

A magánegészség biztosítás már napi pár száz forinttól elérhető, több biztosító több csomagajánlatából választhatja ki az Ön életkorának, életmódjának leginkább megfelelő változatot.

A magánegészség biztosítás gyermekeinkre is kiterjeszthető, így teljesen nyugodt lehet abban, hogy ő is a legjobb kezekben lesz, ha bármilyen egészségügyi problémája lenne.

Gyors, megbízható és biztonságos rendszert kínálnak a magán egészségpénztárak a hosszú várólisták és a hálapénzzel működő állami gyógyítás helyett.

Ez a biztosítási forma kiváló alternatíva akkor is, ha már eddig is a magánrendelőket részesítette előnyben az állami egészségügyi ellátás helyett.

Ha kiszámolja, hogy eddig mennyit költött évente magánorvosokra, és összehasonlítja az éves magán egészségbiztosítási költséggel, meg fog lepődni! Kérjen részletes, személyre szabott ajánlatot!