VIP betegellátás Önnek is!

Egyre többet hallunk, olvasunk mostanában a VIP egészségügyi ellátásokról.

Mit jelent ez a VIP egészségügyi ellátás?

Magán egészség biztosítással bárki igénybe veheti a várólista nélküli kiemelt egészségügyi ellátást Magyarországon is. Nem kell politikusnak vagy befolyásos cégvezetőnek lenni ehhez.

Ha magán egészségbiztosítása van, a kötelező TB-t továbbra is fizetni kell, de az orvosi szolgáltatásokat nem az állami egészségügyi rendszerben veszi már igénybe, hanem a várólisták nélküli magánorvosi szektorban.

Miért jó ez Önnek?

A biztosítási díj fejében Ön egész évben térítésmentesen lesz jogosult az egészségügyi szolgáltatásokra az ország legjobban felszerelt magánrendelőiben. Nem kell időpont egyeztetéssel sem bajlódnia, egy 24 órás telefonos asszisztens szolgáltatás segít Önnek leszervezni minden vizsgálatot és beavatkozást. Nincs hálapénz, nincs konzultációs díj és nincsenek várólisták.

Fontos a megelőzés, ezért a kezeléseken túl minden évben jogosult egy komplett diagnosztikai szűrésre, így nyomon követhető egészségi állapota. Az időben felfedezett betegségek kezelése sokkal sikeresebb.

Mit tehet Önért munkaadója?

A cégek számára ez egy adómentes juttatás, mely teljes egészében elszámolható költségként.

Ha csoportos magán egészségbiztosítást kötnek alkalmazottaikra, sokkal kedvezőbb díjat számolunk fel, mintha egyenként szerződnének munkatársai.

A céghez való lojalitáson túl egy egészségesebb, rövidebb betegszabadságot igénylő kollégát is nyernek, ha magán egészségbiztosítással motiválják a dolgozókat.

Mennyibe kerül a magán egészségbiztosítás?

Már havi pár ezer Ft-os díj jogosulttá teszi a kiemelt, vagy divatosabb szóval VIP egészségügyi ellátásra. Életkor és egészségügyi állapot ismeretében választhat a különböző szintű biztosítási csomagok közül. A biztosítási díj fizetésén túl Önnek nem kell már sem hálapénzt, sem vizsgálati díjat fizetnie. Minden költséget a biztosító térít meg az egészségügyi szolgáltató felé.

Hogy választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatást?

A magán egészségbiztosítási piacon több hazai biztosító cég kínál biztosításokat.

Alkusz cégünk térítésmentesen segít kiválasztani az Ön igényeihez legjobban passzoló megoldást. Ha nálunk köti meg szerződését, az nem kerül többe, mintha az adott biztosítónál szerződne, de mi nem csak egy, hanem az összes elérhető biztosító cég ajánlatából választjuk ki az Önnek leginkább megfelelő magán egészségbiztosítást.