Addig vagyok jól, amíg nem látok orvost

Ha az ismerőseink megkérdezik, hogy vagyunk, gyakran válaszoljuk azt, hogy jól, és ez addig lesz így, míg nem kerülünk az orvosok kezei közé. Ez akár vicces is lehetne, de sajnos nem az.

Az általános vélekedés az átlagos TB által finanszírozott haza egészségügyi ellátás miatt van így. Nincs jó véleményünk az orvosokról, a kórházakról, összességében a betegellátásról. De miért is lenne? A félelmetesen hosszú várólisták, a lerobbant rendelők és kórházi osztályok, a túlterhel és mogorva orvosok, nővérek közelébe nem szívesen kerülünk.

Legtöbbször csak akkor megyünk orvoshoz, ha nagy baj van.

Ilyenkor aztán minden követ megmozgatunk, ismerősökön keresztül próbálunk valami protekcióhoz jutni, nem számít, mennyi pénzt kell tennünk a hálapénzes borítékba, vagy hány magán orvosi praxisban fizetünk konzultációs díjat, hiszen az életünk a tét.

Van, aki ekkor bukkan rá a magán egészségbiztosítókra, és meglepődik, hogy ebben a rendszerben évente részt vehetne egy komplett szűrővizsgálaton, ahol azonnal kiderül, ha bármilyen, akár tünetmentes betegsége van.

Egy magán egészségbiztosítás havi fix összeg fejében nem csak az éves diagnosztikai vizsgálatokat biztosítja, de baj esetén várólisták nélkül kerülünk a legjobb szakemberekhez. Magánintézetek és kórházak biztosítják a gyógyulásunkat, még az időpontokat is leegyeztetik helyettünk. A lelki teher és a betegség okozta fájdalom mellett nekünk már nem kell mással foglalkozni, nem kell protekció, nincs hálapénz, és nem kell a különböző vizsgálatokért sem fizetnünk.

Minden a biztosításunk terhére lesz kiegyenlítve a magán egészségbiztosítónkon keresztül.

Érdemes időt szánnunk arra, hogy egészségi állapotunk, korunk és anyagi lehetőségeink alapján kiválasszuk a számunkra optimális magán egészségbiztosítást.

Ebben segít Önnek alkusz cégünk, hisz mi a hazai piac összes szereplőjét ismerjük, nem Önnek kell egyesével felhívnia a biztosítókat, hogy feltegye kérdéseit. Mi megkeressük az Önhöz legjobban passzoló konstrukciót, és többletköltség nélkül kötheti meg nálunk szerződését!

Tudjuk, hogy az idő az egészségünk mellett a legnagyobb kincsünk; mi időt spórolunk Önnek már a szerződéskötés előtt is. Kérje személyre szabott ajánlatát már ma!