Napi egy gombóc fagyi áráért VIP egészségügyi ellátásban részesülhet

Tudja, mennyibe kerül egy gombóc fagyi?

És azt tudja, hogy ha ezt az összeget napi szinten magán egészségbiztosításra költi, akkor bármilyen betegség esetén kiemelt egészségügyi ellátásban részesül?

Nincs váróslista, nincsenek zsúfolt várótermek és fáradt, lestrapált orvosok, nincs hálapénz; VIP környezetben gyógyulhat, és nem kell a vizsgálatokért, beavatkozásokért külön fizetnie.

Kezdjünk el számolni!

Bizonyára Ön is jár évente szűrővizsgálatokra-hogy csak a legfontosabbakat említsük: nőgyógyászat vagy prosztataszűrés, szemészet, fogászat.

Ha állami rendelésen vesszük ezt igénybe, akkor háziorvosi beutalóra van szükségünk, és hetek, hónapok múlva kerülünk sorra a diagnosztikán. Ott minden vizsgálat előtt várakoznunk kell, többnyire zsúfolt várótermekben, ahol nem szívesen töltjük az időnket. Ezeken a napokon kiesünk a munkánkból, és dobáljuk a parkoló automatába az aprót.

Ha magánrendelésre, magánorvoshoz megyünk, akkor gyorsabban sorra kerülünk, akár munkaidő után is tudunk menni, az adott napon nem kell várakozni sem, szép a környezet, profik az orvosok, de súlyos tízezreket fizetünk egy vizsgálatért.

Ha ezeken a szűréseken bármilyen probléma merül fel, akkor választhatunk, hogy hónapok múlva sorra kerülünk úja az állami ellátórendszerben, vagy egy vastag hálapénzes borítékkal megsürgetjük a beavatkozást. Ha van miből, akkor százezreket nem sajnálva magánkórházba megyünk.

Térjünk vissza a napi egy gombóc fagyi árához.

Ha ezt magán egészségbiztosításra költjük, a fenti eset teljesen leegyszerűsödik.

Biztosításunk terhére évente jogosultak vagyunk ingyenesen részt venni egy komplett diagnosztikai vizsgálaton-vérvétellel és minden szűréssel. Ennek időpontját egy 24 órában rendelkezésünkre álló telefonos asszisztens szolgálat egyezteti le helyettünk, nekünk csak el kell menni a megadott magánrendelőbe a megadott időpontban.

Itt már nem kell sem a vizsgálatokért, sem a későbbi beavatkozásokért fizetnünk. Minden anyagi terhet a magán egészségbiztosítónk bonyolít le az egészségügyi szolgáltatóval.

A napi egy gombóc fagylalt áráért cserébe VIP egészségügyi ellátásra leszünk jogosultak.

Kérjen személyre szabott ajánlatot biztosítási alkuszunktól, és térítésmentesen segítünk Önnek kiválasztani a hazai magán egészségbiztosítók szolgáltatásai közül az Ön számára legoptimálisabb megoldást.