Villámcsapásra köt extra biztosítást? Akkor az egészségére miért nem?

EKGAhogy a nyári nagy melegben egyik pillanatról a másikra támadhatnak viharok és dörgés, villámlás teheti tönkre a jó időt, na, meg az elektromos készülékeinket, ugyanolyan váratlanul bukkanhat fel egy betegség is az életünkben.

Villámcsapás okozta károkra többnyire kötünk biztosítást, hogy ha már meg is történt a baj, gyors és szakszerű megoldást kapjunk. A biztosító kifizeti a kárunkat, vehetünk új tévét és mosógépet.

De mi a helyzet, ha egy betegség lép fel ugyanilyen hirtelen, előzmények nélkül?

Az állami TB által finanszírozott ellátás keretében hónapokig tartó procedúra, idegeskedés és lelki megrázkódtatások mellett jutunk egyik vizsgálatról a másikra, végeláthatatlan várólisták és lerobbant kórházi környezet között lavírozva. Táppénz, szabadság, kiesünk a munkából, amit nem néznek jó szemmel sem a kollégák sem a felettesek.

Ha rendelkezünk a TB mellett magán egészségbiztosítással, akkor azonban VIP betegellátásban részesülhetünk. Olyan ez, mint a lakásbiztosításnál a kiegészítő villámkár esetre való felkészülés.

Egy plusz szolgáltatás, ami egy havonta befizetett összeg fejében extra ellátást és gyorsabb gyógyulást jelenthet nekünk.

A magánegészség biztosítások rendszeres szűrővizsgálatokra is köteleznek bennünket, így nyomon követhető szervezetünk változása, és idejében felismerhető egy-egy komolyabb betegség is.

Ha pedig hirtelen, mint a villámcsapás, derül ki, hogy valami problémánk van, azonnal bekerülünk az egészségügyi ellátórendszerbe.

Egy 24 órában rendelkezésünkre álló telefonos asszisztens szolgálat egyezteti le nekünk a lehető legkorábbi időpontokat vizsgálatokra, beavatkozásokra. Nincs várólista, nem kell az orvosoknak hálapénzt és vizsgálati díjat sem fizetni. Minden anyagi terhet a biztosít vállal magára, így csak a gyógyulásra kell koncentrálni. Az ország legmodernebb magánrendelői és kórházai látják el a magán egészségbiztosítással rendelkező beteget, aki valóban VIP szolgáltatást kap. Ha a lelki nyomás kisebb, nagyobb az esély a gyors felépülésre. Rövidebb ideig leszünk betegszabadságon, ez a munkáltatónknak is előnyös.

Több magán egészségbiztosítási csomag közül alkuszcégünk az Ön igényeire szabva választja ki díjmentesen és felár nélkül a hazai piacon található legoptimálisabb szolgáltatást.